Shaktahieronta workshop &
asana intensiivi

Lauantai 15.10. ja Sunnuntai 16.10. klo 10:30-14:00

Viikonloppukurssilla pääset sukeltamaan Shaktajoogan maailmaan pintaa syvemmälle. Kuulet kaiken olennaisen ryhtiä korjaavasta harjoituksesta ja aikaa on riittävästi myös kysymyksille. Opiskelemme lauantaina ayurvedisen shaktahieronnan ja sunnuntaina perehdymme Viyayama -harjoituksen vaikutuksiin.

 

Mitä on ayurvedinen shaktahieronta?

 

Se on autenttinen hoitomuoto, joka tarjoaa kokonaisvaltaisesti rentouttavan kokemuksen. Hieronta tehdään jaloilla, käyttäen apuna vain omaa kehon painoa ja jalanpohjaa välineenä.

Kokonaisvaltainen hieronta tasapainottaa, ottaa huomioon kehon rakenteen ja vaikuttaa kehon imunestekiertoon. Hieronnan jälkeen keho on palautunut ja hermosto lepää.

Viikonlopun workshopissa saat työkalut, jotta tämän jälkeen voit tehdä hierontaa ominpäin.

Käymme läpi hieronnan merkitystä intialaisen lääketieteen pohjalta ja puhumme ymmärrettävästi sen vaikutuksista kehoon. Teemme hieronnat sekä lauantaina että sunnuntaina pareittain.

 

Lue lisää aiheesta shaktaturku.fi/jooga/kavelyhieronta

Miten hyödyn Viyayama -harjoituksesta?

 

Harjoitus muokkaa ennen kaikkea luustoamme. Se, miten luut, pehmytkudos ja nivelet toimivat, vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. Harjoitus tehdään lempeästi viemälle kehoa kiertoihin ja avauksiin. Viyayama parantaa ryhtiä ja korjaa asentoasi. Sunnuntain kurssipäivän aikana teemme kattavan harjoituksen.

Mukaan tarvitset muistiinpanovälineet ja rennot vaatteet, jotka eivät kiristä. Aiempaa kokemusta shaktajoogasta / hieronnasta et tarvitse.


Kurssin ohjaa Turun Shakta Joogakoulun opettaja Kaisa Rajalaakso.

Shaktahieronta workshop & Asana intensiivi
Ajankohta: Lauantai 15.10. ja Sunnuntai 16.10. klo 10:30-14:00
Hinta: 95€

(työttömät, opiskelijat, eläkeläiset, vanhempainvapaat 90€)

Ilmoittaudu suoraan Jonnalle osoitteeseen pori@shakta.fi tai yhteydenottolomakkeella.

Peruutus viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Ilman lääkärintodistusta myöhemmin peruttaessa tai kurssille saapumatta jättäessä laskutetaan koko kurssin hinta.

Maksuvälineinä käyvät kortti, MobilePay ja liikuntaedut.