Shaktajoogan - Intensiivikurssi

Keskiviikkona 7.12. klo 17:30-20:30

Mitä eroa on traditionaalisen ja modernin joogan harjoittamisessa? Miten löydän itselleni sopivan harjoituksen?


Autenttinen joogaharjoitus on irti päästämistä. Rentoutuminen on pääasia. Puhumme tuhatvuotisesta viisausperinteestä kun tarkoitamme traditionaalista joogaa. Siinä keskeisintä on kokonainen kehomieli ajattelu.


Useimmat nykypäivänä tarjottavat joogatunnit ovat vain jäänne tästä ja harjoituksista on tullut ennemminkin kehon huoltomenetelmä – kehoa ajatellaan irrallisena, muokattavana lihaskimppuna. Miksi tämän oivaltaminen on tärkeää?


Miten traditionaalisen joogaharjoituksen hyödylliset vaikutukset voi huomata päivittäin? Miksi emme esimerkiksi kontrolloi hengitystä harjoituksen aikana, vaan opettelemme tiedostamattomasti tapahtuvan hengittämisen, jotta parannamme terveyttä ja saamme elinvoimaa? 

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin pohdimme vastauksia kurssilla.

Päivän tarkoituksena on laajentaa ymmärrystäsi joogasta, harjoituksesta, itsestäsi ja ympäröivästä maailmasta. Voit olla ensikertalainen tai jo kokenut shaktajoogi, kurssin syväsukellus sopii kaikille.

Ota mukaan muistiinpanovälineet ja rennot vaatteet (halutessasi voit tuoda oman joogamaton). Kurssilla tehdään perusteellinen joogaharjoitus.

Et tarvitse aiempaa kokemusta shaktajoogasta. 

Kurssin ohjaa Porin Shakta Joogakoulun opettaja Jonna Vattulainen

Shaktajoogan intensiivikurssi
Ajankohta: Keskiviikko 7.12. klo 17:30-20:30 (3h)
Hinta: 39€

(työttömät, opiskelijat, eläkeläiset, vanhempainvapaat 35€)

Lunasta paikkasi kurssille täältä.

Mikäli haluat maksaa liikuntaeduilla, ilmoittaudu kurssille sähköpostitse pori@shakta.fi.

Kurssipaikkoja on rajoitetusti. 

Peruutus viimeistään 3 päivää ennen kurssin alkua. Ilman lääkärintodistusta myöhemmin peruttaessa tai kurssille saapumatta jättäessä laskutetaan koko kurssin hinta.