Ayurvedinen paineluhieronta

Paineluhieronnassa käsittelyn saa koko keho!
Piia

Ayurvedinen paineluhieronta

Ayurvedinen paineluhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, jossa keho käydään läpi hellästi jaloilla painamalla. Kokonaisvaltaisen lähestymistavan taustalla on ayurvedinen näkökulma kokonaisesta ihmisestä, jossa mieli ei ole erillinen kehosta.

Paineluhieronnan juuret ovat intialaisessa siddha-perinteessä, jonka harjoittajia voi löytää eteläisestä Intiasta vielä nykyäänkin. Käytännössä siddha-perinne on tamillien versio ayurvedasta, joka meillä tunnetaan usein nimellä ”intialainen lääketiede”.

Ayurvedinen paineluhieronta eroaa meille tutummista hierontamuodoista, sillä emme keskity lainkaan yksittäisiin lihaksiin tai lihasryhmiin. Keho käydään läpi tietyssä järjestyksessä jalkojen avulla painamalla ja vaikutukset saadaan paljon syvemmälle stimuloiden lymfaattista järjestelmää eli imunestekiertoa. Tällöin kehon verenkierto voimistuu ja aktivoimalla virtauksia tasapainotamme koko systeemiä. Paineluhieronta muun muassa lievittää kipuja ja edesauttaa elimistön itseään korjaavien mekanismeja toimimaan optimaalisesti.

Ayurvedinen paineluhieronta on myös erinomainen tapa valmistautua joogatuntiin. Se toimii yhtenä lämmittelymuodoista ja eroaa monesta muusta hieronnasta juuri tämän takia. Hieronnasta saat joogan hyödyt, vaikket osallistuisikaan joogatunnille.

Katso vapaat hieronta-ajat ajanvarausohjelmastamme ja varaa aika.

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, voit laittaa viestiä pori@shakta.fi.

Hinnasto

Ayurvedinen paineluhieronta, 45min

Hierontapassi, 4 kertaa

Voimassaoloaika 6kk. Hierontapassi ei ole henkilökohtainen, joten sen voi käyttää vaikka porukalla.

 

49€

179€

MEILTÄ MYÖS LAHJAKORTIT!

Helli läheistäsi paineluhieronnan lahjakortilla. Voit hankkia lahjakortit suoraan verkkokaupastamme.