AYURVEDINEN PAINELUHIERONTA

Paineluhieronnassa käsittelyn saa koko keho!
Piia

AYURVEDINEN PAINELUHIERONTA

TASAPAINOTTAA KEHOA JA MIELTÄ

Hemmottelun heinäkuu - Kesätarjous Ayurvediseen paineluhierontaan

Hierontakerta 45€ (norm. 49€)

4x Hierontapassi 165€ (norm. 179€)

Hieronnan pääset varaamaan Shaktan varausjärjestelmästä. 

Hierontakerta ja -passi on käytettävissäsi 6kk ostopäivästä. Tarjous voimassa verkkokaupassa ja joogakoululla 31.7. asti.

Ayurvedinen paineluhieronta on intialaiseen lääketieteeseen perustuva kokonaisvaltainen hoito, jossa keho käydään läpi hellästi jaloilla painamalla. Kokonaisvaltaisen lähestymistavan taustalla on ayurvedinen näkökulma kokonaisesta ihmisestä, jossa mieli ei ole erillinen kehosta.

Paineluhieronnan juuret ovat intialaisessa siddha-perinteessä, jonka harjoittajia voi löytää eteläisestä Intiasta vielä nykyäänkin. Käytännössä siddha-perinne on tamillien versio ayurvedasta, joka meillä tunnetaan usein nimellä ”intialainen lääketiede”.

Ayurvedinen paineluhieronta eroaa meille tutummista hierontamuodoista, sillä emme keskity lainkaan yksittäisiin lihaksiin tai lihasryhmiin. Keho käydään läpi tietyssä järjestyksessä jalkojen avulla painamalla ja vaikutukset saadaan paljon syvemmälle stimuloiden lymfaattista järjestelmää eli imunestekiertoa. Tällöin kehon verenkierto voimistuu ja aktivoimalla virtauksia tasapainotamme koko systeemiä. Paineluhieronta muun muassa lievittää kipuja ja edesauttaa elimistön itseään korjaavien mekanismeja toimimaan optimaalisesti.

Varaa kokonaisvaltainen hieronta ajanvarausohjelmastamme. 

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, voit laittaa viestiä pori@shakta.fi.

  • Rentouttaa lihaksia
  • Vähentää stressihormonien määrää
  • Parantaa lymfanestekiertoa
  • Lievittää kipuja
  • Tasapainottaa hermoston toimintaa
  • Edesauttaa elimistön korjaavia toimenpiteitä
  • Hieronnan jälkeen on autuas olo
Hieronta on myös loistava lämmittelymuoto ennen joogaharjoitusta, ja juuri tämän takia se eroaa monesta muusta hieronnasta. 
 
Ayurvedinen paineluhieronta on kuin joogaharjoitus valepuvussa – saat joogan hyödyt, vaikket osallistuisikaan joogatunnille.

”Entä jos paine on liian kova?”

Paine suhteutetaan aina yksilöllisesti, hierottavaa jatkuvasti hoidon aikana kuunnellen. Paineen ei koskaan kuulu olla liian kova, sillä se estää lihaksia ja koko elimistöä rentoutumasta. Moni ensi kertaa hierontaan tuleva yllättyykin positiivisesti siitä, kuinka jalkapohja on itseasiassa täydellinen muotti kehoa vasten. 

Ayurvedinen paineluhieronta tehdään aina samaa järjestystä noudattaen (niin kuin Shaktan joogaharjoituskin), joten se tulee tutuksi usein muutaman kerran jälkeen. Tuttuuden myötä rentoutuminen syvenee, jolloin hieronnan vaikutukset menevät syvemmälle solutasolle asti.

Vapaat hieronta-ajat löydät ajanvarausohjelmastamme. 

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, laita viestiä Jonnalle: pori@shakta.fi

Hinnasto

Ayurvedinen paineluhieronta, 45min

Hierontapassi, 4 kertaa

Voimassaoloaika 6kk. Hierontapassi ei ole henkilökohtainen, joten sen voi käyttää vaikka porukalla.

 

Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, laita viestiä pori@shakta.fi.

49€

179€

MEILTÄ MYÖS LAHJAKORTIT!

Hierontaelämys – erinomainen lahjaidea!

Voit hankkia lahjaksi hierontakerran tai 4 kerran hierontapassin kortin suoraan verkkokaupastamme. Verkkokaupan ostoksilla on käyttöaikaa 6kk ostopäivästä.