Tilaustunnit

Suoritusvapautta arkeen?

Ohjelmaa työpaikan TYHY-päivään? Työkaluja työhyvinvointiin ja jaksamiseen? Hetkiä palautumiseen?

Meiltä voit tilata toiveidesi mukaisen kokonaisuuden!

Joogaa yrityksille

TYHY-päivä tulossa? Mietinnässä työntekijöiden työhyvinvointi?

Tarjoamme yrityksille erilaisia kokonaisuuksia työhyvinvoinnin ja työssäjaksamisen tueksi. 

Voit tilata meiltä esimerkiksi ohjelmaa virkistyspäivään, kuten joogatunnin tai räätälöidyn luennon joogaharjoituksen kera.

Shaktajoogaa on helppo harjoittaa riippumatta siitä, oletko ensikertalainen vai jo kokeneempi joogan harrastaja. Lempeä shaktajooga häätää stressin sekä palauttaa elimistön tasapainon ja sen itseään korjaavien mekanismien toiminnan. Yksikin meditatiivinen ja rentouttava joogatunti antaa arvokkaan hetken poissa suorittamisesta ja kiireestä.

Voit tilata meiltä joogatunnin yritysporukalle minä viikonpäivänä tahansa. Joogatunnit voidaan järjestää joko joogakoulullamme (maksimissaan 12 hlöä kerrallaan) tai yrityksen omissa tiloissa.

Kysy lisää ja pyydä tarjous! Mietitään yhdessä toimiva kokonaisuus.

Yksityistunnit ja kurssit

Shaktajoogaa omalla porukalla?

Voit tilata meiltä yksityisen joogatunnin joko sinulle, ystävillesi tai  esimerkiksi omalle työ- / harrastusporukalle. Yksityistunti voi olla kertaluontoinen tai useamman joogatunnin sarja. Säännöllisillä joogatunneilla harjoituksen hyödyt näkyvät parhaiten. 

Yksikin meditatiivinen ja rentouttava joogatunti viikossa palauttaa kehon tasapainon ja sen itseään korjaavien mekanismien toiminnan. 

Yksityistunnin sisältö sovitaan etukäteen kunkin ryhmän toiveiden mukaan ja siihen voi joogaharjoituksen lisäksi sisältyä esimerkiksi lyhyt tietopaketti shaktajoogasta.

Yksityistunnin hinta alkaen 159€/h + alv 10%

Esimerkkihinta sisältää 60 minuutin joogaharjoituksen koulullamme, teetarjoilun sekä kaikki harjoituksessa tarvittavat välineet. Maksimi ryhmäkoko 12hlöä.

PYYDÄ TARJOUS