Introjakso ja tuntiohjeistus

Miten aloitan Shaktajoogan?

Introtunti

Introtunti on paras tapa aloittaa Shaktajooga. Introtunti vie sinut sisään autenttiseen joogasysteemiin eikä vaadi minkäänlaista aiempaa kokemusta. Tunnilla kerromme ymmärrettävästi mitä terveydellisiä vaikutuksia traditionaalisella joogalla on kehoon ja mieleen, sekä annamme parhaat työkalut joogaharjoitusta varten. 

HYÖDYNNÄ ENSIKERTALAISEN INTROJAKSO!
15 päivän kokeilu 39€
tai
30 päivän kokeilu 59€

Introjakson aikana voit osallistua joogatunneillemme rajattomasti. Suosittelemme aloittamaan jakson introtunnilta, jos mahdollista, tai osallistumaan introtunnille jakson aikana. Voit lunastaa valitsemasi jakson verkkokaupastamme tai saapuessasi joogatunnille. Maksuvälineinä käyvät kortti, mobilepay ja yleisimmät liikuntaedut. Introjakso on tarkoitettu ensikertalaisille ja tarjouksen voi käyttää vain kerran.

Saat Introjakson yhteydessä leimapassin, jonka voit kerätä täyteen käymällä millä tahansa tunneilla kuusi kertaa jakson aikana. Kun kuusi leimaa on täynnä, saat 15% alennuksen normaalihintaisesta joogakortista (4h, 10h tai kk-kortista). 

Miten aloitan?

Varaa tunti ajanvarausjärjestelmästä ja saat sähköpostiisi vahvistuksen. Ilmoittaudu tunnille viimeistään kaksi tuntia ennen tunnin alkua.

Saavu paikalle mielellään 10 minuuttia ennen, jotta ehdit rauhoittua ja vaihtaa vaatteet. Suljemme ovet 5 minuuttia ennen tunnin  alkua. Voit kysyä ennen tuntia ohjaajalta mahdollisesti mieltä askarruttavista asioista. Ota mukaasi rennot ja lämpimät vaatteet, jotka eivät kiristä. Joogakoululta löytyy kaikki tarvittava, mutta voit halutessasi tuoda oman joogamaton.

Mikäli et pääse Introtunnille, voit ensikertalaisena osallistua myös suoraan mille tahansa joogatunnille.

Intro 2

Introjakson jälkeen suosittelemme osallistumaan Intro 2 – tuokioon. Tässä puolen tunnin mittaisessa maksuttomassa juttelutuokiossa voit kysellä meiltä joogaan ja harjoitukseen liittyvistä asioista. Kerromme myös monien asanoiden vaikutuksista ja hyödyistä. Intro 2 on avoin kaikille, jotka ovat jossain vaiheessa käyneet Shaktan Introtunnilla. Suosittelemme päättämään kahden viikon Introjakson tähän tuntiin, mutta jatkoinfoon voit osallistua myös myöhemmin.

 

Tuntiohjeistus

Mitä mukaan joogatunnille?

Ota mukaan rennot ja mukavat vaatteet, jotka eivät kiristä. Tuntimme eivät ole hikijumppaa, joten pitkähihainen paita on myös hyvä varata mukaan.

Joogamatot ja huivit löytyvät paikan päältä joogakoulultamme, mutta halutessasi voit myös tuoda oman joogamattosi.

Miten hyödyn joogasta?

Stressitön ja tasapainoinen kehon ja mielen kokonaisuus ratkaisee ongelmansa kuin itsestään. Monet Shaktan asiakkaat ovat kertoneet suoritusvapaan joogan avulla saavuttaneensa monia hyötyjä varsin nopeasti. Kun on tehnyt joogatunnilla vähemmän, itseasiassa on saanut paljon enemmän! Shaktajooga tekee sinusta kokonaisen.

Traditionaalinen jooga on osa maailman vanhinta ja laajinta filosofista perinnettä.

Järjestämme kursseja, retriittejä ja luentoja, joissa voit halutessasi laajentaa ymmärrystäsi ja tutustua tarkemmin, miten joogan avulla näet itsesi ja ympäröivän maailman.

Tunnille ilmoittautuminen

Varaa paikkasi joogatunnille ajanvarausjärjestelmästämme. Löydät sieltä myös tuntikuvaukset.

Luo tunnukset, ilmoittaudu ja saat sähköpostiisi vahvistusviestin.

Suosittelemme, että varaat tunnin viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Jos tunneille määritelty minimiosallistujamäärä ei täyty, järjestelmä ilmoittaa 2h ennen tunnin alkua sen peruuntumisesta (aamutunneilla edellisenä iltana klo 21).

Varauksen peruutus

Esteen sattuessa sinun tulee perua varauksesi viimeistään 4h ennen tunnin alkua sähköisestä varausjärjestelmästämme. Suora linkki peruuttamiseen löytyy saamastasi sähköpostivahvistuksesta. 

Jos et ehdi perua varaustasi ajoissa (viimeistään 4h ennen), perimme normaalin tuntihinnaston mukaisen maksun (kertamaksu, leimakortin leimat tai kuukausi-/introkorttilaisilta yhden käyttöpäivän).

Milloin saavun paikalle?

Tule tunnille hyvissä ajoin (mielellään viimeistään 10min ennen) , avaamme koulun ovet puoli tuntia ennen tunnin alkua. 

Ovet suljetaan 5 minuuttia ennen joogatunnin alkua, jotta kaikilla on aikaa asettua rauhassa aloilleen.

Muita ohjeita

On suositeltavaa välttää raskaita aterioita ja suihkua noin kaksi tuntia ennen joogaa. Tämä ei ole pakollista, mutta tulet itse huomaamaan eron. 

Anna itsellesi vapaus ottaa oma tilasi koko joogatunnin ajaksi, ikään kuin olisit lomalla. Sulje puhelin hyvissä ajoin ja päästä irti kaikista päivän asioista.

Sopiiko jooga raskaana oleville?

Kyllä, jooga sopii lähtökohtaisesti myös raskaana oleville. Jotkut asanat on syytä jättää väliin erityisesti raskausajan ensimmäisen kolmanneksen jälkeen. Kysy lisää ohjaajiltamme. Lääkärisi sanoo kaikissa raskauteen liittyvissä asioissa viimeisen sanan.

Sopiiko jooga lapsille?

Shaktajooga sopii lähtökohtaisesti myös lapsille. Viikkotunteja suosittelemme yli 12-vuotta täyttäneille. Pranayama-harjoitukset eivät sovi tehtäväksi lasten kanssa. Kysy lisää ohjaajiltamme.

Miten jatkan harjoitusta Introjakson jälkeen?

Saat Intropassin, johon voit kerätä kuusi leimaa. Mikäli käyt jakson aikana kuusi kertaa joogatunnilla, saat 15% alennuksen normaalihintaisesta joogakortista (4h, 10h ja kk-kortista). 

Voit lunastaa tarjouksen ostamalla kortin kuukauden sisällä Introjakson päättymisestä.