MEISTÄ

SHAKTA
JOOGAKOULU
PORI

Shaktajoogassa olennaista on rentoutus ja nautinnon kautta tekeminen. Joogatunnit pidetään aina saman autenttisen joogasysteemin pohjalta, joten sisältöön ei vaikuta kenen tunnille osallistut. 

 

Shaktan opettajat ovat joogan ammattilaisia, jotka ymmärtävät joogan taustalla olevan traditionaalisen tieteen, sekä myös modernin käsityksen ihmiskehosta.

OPETTAJAT

Jonna Vattulainen

YRITTÄJÄ / JOOGAOHJAAJA

Jooga on ollut Jonnan elämässä noin kymmenen vuotta.

”Löysin joogan  ollessani haastavassa elämäntilanteessa. Tuo uudenlainen levollisuuden ja rauhan tila vei vuosien kuluessa syvemmälle tutkimusmatkalla itseeni niin kehon kuin mielenkin tasolla.”

Aiemmin Jonna on opiskellut hathaflow- ja yinjoogaohjaajaksi, mutta vasta Shaktan opettajankoulutus antoi hänelle todellisia vastauksia elämän suuriin kysymyksiin.

”Shaktan opettajankoulutus avasi minulle oven täysin uuteen maailmaan. Tämä autenttinen joogasysteemi, sen taustalla oleva tiedon traditio ja kokonainen maailmankuva on tuonut valtavasti syvyyttä ja merkitystä elämääni. Ensimmäistä kertaa koen olevani eheän joogasysteemin äärellä, jossa harjoitus ja filosofia sulautuvat saumattomasti yhteen. Shaktajoogan tapa tarkastella ihmistä ja maailmaa kokonaisuutena tuli minulle todeksi myös joogamatolla – vastaavaa harjoituksen jälkeistä harmoniaa en ollut koskaan aikaisemmin kokenut.”

Neljä kertaa koulutuksen kerrannut Jonna pitää Porissa toimivaa Shakta Joogakoulua. Suhdettaa shaktajoogaan Jonna kuvaa näin: ”Tämä on polku, joka vie kotiin – todellisen itsesi äärelle.”

Kaisa Rajalaakso

YRITTÄJÄ / JOOGAOHJAAJA, TURUN SHAKTA JOOGAKOULU

Kaisa on alusta asti ollut ihastunut shaktajoogan kokonaiseen käsitykseen ihmiskehosta. Se, ettei tarvitse pyrkiä mihinkään antaa mahdollisuuden hyväksyä itsensä sellaisena kuin on ja perustavanlaatuinen muutos tapahtuu huomaamatta.

Kaisa on ohjannut shaktajoogatunteja ja pitänyt kursseja aiheesta jo neljä vuotta. Shaktajoogaan Kaisa tutustui satunnaisella viikonloppukurssilla ja jooga teki häneen heti lähtemättömän vaikutuksen. 

”Ensimmäisenä kurssipäivänä teimme kahden tunnin mittaisen harjoituksen, jossa ajantaju katosi ja olo oli ihmeellisen tasapainoinen. Se sai minut kiinnostumaan traditionaalisen joogan tieteestä.”

Kaisa ohjaa Porissa satunnaisesti viikonloppukursseja sekä harvinaisempia joogatunteja, joita ei löydy viikkotuntivalikoimasta.