Joogalla tasapainoa arkeen -intensiivikurssi

Lauantaina 24.2. klo 11:00-14:00

Tiesitkö, että jooga on ikivanha menetelmä terveyden ylläpitämiseksi?

Autenttinen joogaharjoitus on huikea työkalu arjen kiireistä ja suorituksista palautumiseen ja kokonaisvaltaiseen omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Shaktajooga ammentaa ymmärryksensä joogan alkulähteiltä ja tällä kurssilla sukellamme joogan maailmankuvaan ja menetelmiin – jooga ei ole vain asanaharjoitus tai kehonhuoltomenetelmä, niin kuin nykypäivänä joogasta ajatellaan, vaan autenttinen jooga ulottuu kaikille elämän osa-alueille.

Tällä kurssilla opit ymmärtämään joogaperinteen tuhatvuotista viisautta ja oivallat, miten joogan menetelmät (mm. asana- ja pranayama -harjoitukset sekä paineluhieronta) vaikuttavat hermostoon ja siten ylläpitävät tasapainoa, jota nykyinen elämäntyylimme jatkuvasti horjuttaa. Lisäksi pohdimme, mitä kokonaisvaltainen hyvinvointi joogille käytännössä tarkoittaa, ja sitä, miksi suoristusvapaus on niin tärkeässä roolissa harjoituksen kannalta. 

Aiheita tarkastellaan rennossa ja keskustelevassa ilmapiirissä sekä joogatradition että nykytietämyksen valossa.

Tämä kurssi on sinulle, kun

– haluat löytää elämääsi enemmän rentoutta ja suoritusvapautta
– sinulla on erilaisia stressiperäisiä haasteita (heikko unenlaatu, vatsavaivoja, jatkuva ylivireystila, ”pinna” kireällä tai kroonisia kiputiloja, kuten selkäsäryt)
– kaipaat arjen kiireiden keskelle omia hetkiä, jossa saat joukon hyötyjä ilman puskemista tai ponnisteluja
– haluat tietää miksi shaktajoogan jälkeen tuntuu niin hyvälle
– haluat syventää ymmärrystäsi itsestäsi, harjoituksestasi ja koko ympäröivästä maailmasta.

 

Kurssilla saat välineitä ja tukea oman joogapolkusi rakentamiseen.

Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista aiempaa kokemusta joogasta! Kurssi sopii niin ensikertalaisille kuin jo pidempään joogaa harrastaneille.

Päivän aikana sukellat joogaperinteen kokonaiseen maailmankuvaan, opit ymmärtämään joogan menetelmiä hyvinvointisi tukena ja saat konkreettisia työkaluja, joita voit hyödyntää jokapäiväisessä elämässäsi. Teemme kurssilla myös perusteellisen joogaharjoituksen, jossa pääset viemään tiedon heti käytäntöön.

Kurssin ohjaa Porin Shakta Joogakoulun opettaja Jonna Vattulainen.
Ota mukaan muistiinpanovälineet ja mukavat rennot vaatteet, halutessasi voit tuoda myös oman joogamaton (maton saa tarvittaessa lainaan koululta). Tarjolla on tasapainottavaa Tulsi-teetä. 

Joogalla tasapainoa arkeen -intensiivikurssi
Ajankohta: Lauantai 24.2. klo 11-14
Hinta 39€

Tai kolme kertaa sarjakortilta.
Maksuvälineinä käyvät kortti, käteinen (tasaraha) tai liikuntaedut).

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen pori@shakta.fi.

Peruutus sähköpostitse viimeistään 3 päivää ennen kurssin alkua. Ilman lääkärintodistusta myöhemmin peruttaessa tai kurssille saapumatta jättäessä laskutetaan koko kurssin hinta.

Haluan mukaan kurssille: