KESÄILLAN KUISKAUS -

Metsäjoogaa & hevosavusteista mindfulnessia


Tapahtuma järjestetään neljä kertaa, paikkana Woimahevosen taitotalli Kellahdella

 

Ajankohdat:

  • Perjantaina 19.4. klo 17-20
  • Perjantaina 17.5. klo 17-20
  • Lauantaina 8.6. klo 11-14
  • Tiistaina 30.7. klo 17-20
Voit osallistua yhteen tai useampaan ”kuiskausiltaan”, tapahtuma ei edellytä aiempaa kokemusta joogasta tai hevosista.

Tule kanssamme kesyttämään korvien välissä laukkaavaa villihevoslaumaa shaktajoogan ja hevosavusteisen mindfulnessin keinoin, rentoutumaan ja nauttimaan maalaismaisemista. 

Kesäillan kuiskaus on n. 3h pituinen irtiotto suoritusvapaalle vyöhykkeelle. Aloitamme shaktajoogalla, jonka jälkeen siirrymme hevosavusteisen mindfulnessin pariin. Kiirettä emme pidä, esiin nousseille ajatuksille ja tunteille on tilaa ja aikaa. 

Shaktajooga on ikivanha joogamuoto, joka huomioi ihmisen kokonaisvaltaisesti. Luonnon äärellä tehtävä suoritusvapaa joogaharjoitus avaa kehosi solmukohtia, korjaa ryhtiä ja tasapainottaa elimistöäsi arjen keskellä. Shaktajoogan ohjaa Jonna Vattulainen. 

Hevosavusteinen mindfulnessin harjoituksia teemme rauhalliseen tahtiin hevosten avustamina sekä talliympäristössä ilman hevosia. Hevosen kanssa yhdessä harjoittelu antaa konkreettisen lähestymistavan läsnäolon tunnusteluun ja hevosen seura jo itsessään on usein rauhoittava kokemus. Tule kokeilemaan, millaiseen harjoitukseen hevonen juuri sinut johdattaa. Hevosavusteisen mindfulnessin ohjaa Salla Forsman. 

 Harjoitukset tehdään aina itseä kuunnellen ja kunnioittaen.

Varusteiksesi riittävät sääolosuhteiden mukaiset vaatteet. Liikumme rauhallisesti ulkona ja tallissa. Kenkien on hyvä sietää likaa ja kastumista. Kuumana päivänä kannattaa huomioida ötökkätilanne ja varustautua pitkin hihoin ja lahkein. 

Hevosista tai shaktajoogasta ei tarvitse olla kokemusta. 

Kesäillan kuiskaus - Metsäjoogaa & hevosavusteista mindfulnessia
Ajankohdat: pe 19.4., pe 17.5., la 8.6. ja ti 30.7.
Hinta 75€ / hlö / kerta

 

Paikka: Woimahevosen taitotalli, Sinivuokontie 18, 29570 Söörmarkku 

Ilmoittaudu suoraan hopotissa.

Tapahtuma maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Joogaan liittyviin kysymyksiin vastaa Jonna: pori@shakta.fi, ja hevostoimintaan ja ilmoittautumiseen liittyviin kysymyksiin Salla: salla@woimahevonen.fi